Toode ebaõnnestus täielikult, seega arutlen, mida oleks võinud muuta või mis oleks olukorda parandanud.
Kook koosneb kahest biskviidibušeest, mis on omavahel ühendatud konjakikreemiga.
Koogi valmistasime grupitööna ning see tähendab, et me jagasime grupi kaheks. Osad neist tegid bušeed ning teised konjakikreemi.
Esimene ebaõnnestumine ilmnes bušeede tegemisel, kus taigen oli liiga vedel ja küpsemisel kõrbes ära ning ei kerkinud õhuliseks bušeeks. Seega neid ei olnud võimalik kasutada ning uute tegemiseks ei jätkunud aega.
Teine ebaõnnestumine ilmnes konjakikreemi valmistamisel. Kreemi tegemisel tuli Creme vahustada valkjaks massiks, millele lisasin tuhksuhkru, sidrunhappe ja maitsestasin konjakiga.
Kreemi valmistades tundus, et konjakit on kreemi koguse koha kuidagi palju, seega vähendasin kohe alguses 0,210 KG konjakit 0,052 KGni. Mida enam konjakit lisada, seda rohkem kreem hakkas nutma. Lõpptulemus oli see, et kreemi ei olnud võimalik kasutada.
Kolmas puudujääk oli see, et retseptis puudus immutussiirupi kogus ja koostisained. Selle lisasime iseseisvalt ja keetsime 0,100 kg veest ja suhkrust suhkrusiirupi. Tulemus ebaõnnestus ja seega jäi ka siirup kasutamata.
Õpetaja sõnul pole retsepti varasemalt kasutatud ja läbi tegemisel selgus, et toote valmistamine ei õnnestu. Kindlasti oli 50 % sellest meie grupi süü, kuid retsept oli koostatud ka ebamääraselt.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar