kolmapäev, 11. mai 2016

Kondiitritoodete tehnoloogia ja praktiline töö- küpsis Keeleke

KÜPSIS KEELEKE
KOGUS: 1 KG



Keelekese küpsise valmistamiseks vahustasin margariini suhkruga heledaks vahuks nagu või-biskviidile omane. Seejärel lisasin järk-järgult muna ja lasin munal korralikult ära seguneda. Vahustatud massile lisasin sõelutud jahu, mille segasin käsitsi ja korralikult. Juhul, kui jahu jääb ebaühtlaselt, siis küpsised ei küpse korralikult ja jäävad vormitud ning madalad.

Küpsised vormin pritskoti ja tülle abil. Tülle on 10 cm läbimõõduga ja küpsiste pikkus 1x5 cm.
Küpsetamine peab toimuma kiiresti ja 200 kraadi juures u 5 min.

Pritsimisel võiks küpsetuspaberile jooned ette tõmmata, siis on lihtsam pritsida.




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar