kolmapäev, 18. mai 2016

Tellitud kondiitritooted-Martsipani-kohupiima-šokolaaditort

MARTSIPANI-KOHUPIIMA-ŠOKOLAADITORT
Kogus: 20 kg

Kirjeldus: Tort koosneb kolmest immutatud biskviidikihist, mis on omavahel koos šokolaadi-vahukoorekreemi ja kohupiimakreemiga. Tort on kaetud võikreemi ja martsipanikihiga, millel on kaunistused vastavalt tellija soovile. 

Valmistamine: Tordi biskviidi valmistamine käib klassikalisel meetodil ehk vahustan suhkru munadega ja lisan hiljem sõelutud jahu ja tärklise. Biskviidid küpsetan ahjuplaatidel ca 200 kraadi 25-30 minutit. 
Biskviitide immutamiseks teen suhkrust, veest siirupi ning jahtunud siirupile lisan brändi. 
Kreemi valmistamisel vahustan Creme ja tuhksuhkru. Frio segan külma veega ja lisan segu kohupiimakreemile. 
Võikreemi tegemisel vahustan tuhksuhkru ja Creme, lõpus lisan niristades alkoholi. 
Vahukoorekreemi tegemisel vahustan 2/3 vahukoorest ja lisan brändi. 1/3 vahukoore kuumutan ja lisan šokolaadi ning lasen jahtuda. Jahutatud šokolaadi-vahukooresegu lisan vahustatud vahukoorele. Siinkohal ei tohi eksida sooja šokolaadi seguga, 

Kokku pandud koogi katan võikreemiga ja martsipaniga, mida võib toonida ja valmistada kaunistused tordile. 



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar